Τελετή λήξης της προπονητικής περιόδου.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό μας γήπεδο η γιορτή λήξης της προπονητικής περιόδου 2017-18 των υποδομών μας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των τμημάτων του Συλλόγου, οι προπονητές και προπονήτριές μας, τα μέλη μας και οι οικογένειες των αθλητών-αθλητριών μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας άνοιξε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου, Ανδρικό τμήμα 7η θέση στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά κυρίως στο γυναικείο τμήμα που κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑ, ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών, παράλληλα με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Σταυριανουδάκης, που αναφέρθηκε στη σχέση Δήμου – Συλλόγου και στην στήριξη της δημοτικής αρχής στα αθλητικά σωματεία του Δήμου, βραβεύοντας και το γυναικείο τμήμα για τις επιτυχίες του.

Έπειτα ο γενικός αρχηγός των υποδομών Θωμάς Καραμπέτσιος αναφέρθηκε αναλυτικά στις υποδομές και το έργο που επί δεκαετίες υλοποιούν, με στόχο την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αυριανών μελών της κοινωνίας μας. Αναφέρθηκε επίσης στις φετινές τους επιτυχίες στις κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ, στην τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από τους προπονητές-ήτριες, δίνοντας και τα αναμνηστικά διπλώματα στα τμήματα των ακαδημιών μας. Ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε τις οικογένειες των αθλητών και αθλητριών μας για την υποστήριξη ανανεώνοντας το ραντεβού όλων μας για την επόμενη περίοδο…

ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας

ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σατυριανουδάκης

ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών Θωμάς Καραμπέτσιος βραβεύει τμήμα μας