Τριμέρη: «Με φοβίζει μόνο ο κακός μας εαυτός»

Ο Αμύντας ταξιδεύει σήμερα για την Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Χανίων για την 12η Αγωνιστική της Α2 Γυναικών (3/2, 13.00). Η Μαρία Τριμέρη μίλησε στο www.amyntas.gr για την μέχρι στιγμής πορεία του Αμύντα και το πρώτο ματς του Β’ Γύρου στην διοργάνωση.

Αρχικά, δήλωσε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Στην συγκεκριμένη κατηγορία – και πόσο μάλλον όταν παίζεις με μια ομάδα που και έχει ιστορία και στόχους για άνοδο – πρέπει να έχεις διάρκεια. Στα καλά μας διαστήματα ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά αν αυτό δεν κρατήσει 40 λεπτά δεν αρκεί». 

Έπειτα αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στον Α’ Γύρο: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Έχουμε κρίσιμους αγώνες τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε, για να πούμε ότι φτάνουμε κοντά στην παραμονή στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο αν είχαμε πάρει κάποια ματς στα οποία χάσαμε στους 2-3 πόντους, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Αλλά όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και πρέπει να το προσέξουμε αυτό».

Ολοκληρώνοντας, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανίων: «Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, στην έδρα της, γεγονός που έτσι και αλλιώς έχει μια παραπάνω δυσκολία. Ο πρώτος αγώνας και η ήταν δεν πρέπει να μας φοβίζουν, γιατί ήταν ο πρώτος αγώνας της ομάδας στην Α2, και ο,τι και αν έγινε είναι παρελθόν. Εμένα προσωπικά δεν με φοβίζει τίποτα παρά μόνο ο κακός μας εαυτός. Αν τον κερδίσουμε, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.