Βαρδιάνος: «Να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον Απόλλωνα»

Ο Αμύντας υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (8/2, 17:00) για την 18η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών στην «Πυρκάλ». Ο Θοδωρής Βαρδιάνος μίλησε στο www.amyntas.gr για την πρώτη νίκη της ομάδας με τον coach Σπύρο Σαμόλη και τον επερχόμενο αντίπαλο.

Αρχικά, ο έμπειρος Forward δήλωσε: «Κάθε αλλαγή είναι πάντα μία αλλαγή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στην προκειμένη περίπτωση προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που ζήτησε ο προπονητής και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Η επιμονή σε αυτό που είχαμε δουλέψει, ώστε να κάνουμε το… δικό μας παιχνίδι, ήταν αυτή που μας οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα».

Ο 42χρονος αθλητής του Συλλόγου μας τόνισε, επίσης: «Τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα είναι η μαχητικότητα που επιδεικνύει σε όλα τα παιχνίδια του. Το γεγονός ότι έχει πολλούς έμπειρους παίκτες τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνος και γι’ αυτό βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα όπως και κάθε ομάδα της κατηγορίας φέτος, δηλαδή, με σεβασμό, γιατί είναι μια πραγματικά καλή και δουλεμένη ομάδα. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε θα πρέπει απλά να κάνουμε αυτά για τα οποία προπονούμαστε όλη την εβδομάδα και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις απουσίες.