Βαρδιάνος: «Να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα»

Ο Αμύντας αντιμετωπίσει εντός έδρας αυτό το Σάββατο (21/12, 17:00) την Δάφνη Δαφνίου, στο τελευταίο ματς του 2019, για την 12η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Ο Θοδωρής Βαρδιάνος μίλησε στο www.amyntas.gr για την ήττα στο Ψυχικό, το προφίλ των επερχόμενων αντιπάλων, αλλά και τις σκέψεις τις ομάδας μετά το 1/3 του Πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Θοδωρής Βαρδιάνος επεσήμανε: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην διαχείριση του παιχνιδιού σε κάποια σημεία, στα οποία διαφορά ήτανε κοντά. Αυτός ήταν ο βασικότερος παράγοντας της ήττας, αλλά και γιατί ξέφυγε η διαφορά».

Στη συνέχεια δήλωσε για τη Δάφνη Δαφνίου: «Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Η Δάφνη είναι μια ομάδα η οποία τρέχει, έχει ενέργεια, παίρνει ριμπάουντ και έχει κάνει και κάποιες νικες περισσότερες από εμάς, γεγονός που της δίνει πλεονέκτημα σε σχέση με μας. Εμείς πάνω από όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά, ενώ ένα πολύ κρίσιμο σημείο θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ».

Ολοκληρώνοντας, ο έμπειρος Forward υπογράμμισε: «Μετά την ολοκλήρωση του 1/3 του Πρωταθλήματος η σκέψη της ομάδας είναι να πάρουμε τις νίκες που πρέπει ώστε να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο – να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».