Βετεράνοι: Ήττα στο ντέρμπι της «Πυρκάλ»

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Βετεράνων μας από την πιο νεανική ομάδα του Εργασιακού Πρωταθλήματος, ΚΥΔΕΠ, στο ντέρμπι της 3ης θέσης στην «Πυρκάλ», με σκορ 55-58.

Ο Αμύντας είχε την ευκαιρία στο τέλος να κερδίσει το ματς, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός στην άμυνα (14 επιθετικά rebounds για την ΚΥΔΕΠ), ενώ υπέπεσε και σε αρκετά λάθη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο 55-57 και ενώ απέμεναν 9.5’’, η ομάδα μας έχασε το αμυντικό rebound μετά από άστοχη βολή. Προηγουμένως είχαν προηγηθεί σημαντικά καλάθια από τους Παγώνη και Παυλίδη και δύο τρίποντα τον Τσίντζα. Ωστόσο, αυτά δεν ήταν αρκετά για την ανατροπή, αφού ο Αμύντας  έχασε και την δυνατότητα για κάτι καλύτερο στον χρόνο
που απέμενε.

Η ήττα αυτή πιθανότατα στερεί την είσοδο στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα Play Off, παρά τον εντυπωσιακό Β’ Γύρο, όπου η ομάδα μας έχει μόλις δύο ήττες.
Ακολουθούν άλλα δύο δύσκολα ματς (ένα εντός και ένα εκτός), καθώς και ένα ρεπό μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (14/04). Στόχος είναι οι 2/2 νίκες και η 5η θέση έτσι ώστε η ομάδα μας να
μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδο της στο Final-4 και να κάνει στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1 κατηγορία του ΕΚΑ (Σαβ/κου) την δική της υπέρβαση! Υπενθυμίζουμε ότι στα Play Off αγωνίζονται οι πρώτες 8 ομάδες της τελικής κατάταξης, με τον Αμύντα να έχει ήδη εξασφαλίσει το «εισιτήριό» του.