Βετεράνοι: Ξεκίνησαν με 2 νίκες το 2019

Με το… δεξί μπήκε η ομάδα Βετεράνων μας στο 2019, αφού σε διάστημα 4 ημερών έκανε 2 νίκες για Κύπελλο και Πρωτάθλημα (Α1 Σαβ/Κου). 

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Τετάρτη κέρδισε άνετα το Μεθοδικό Νίκαιας για το Κύπελλο με σκορ 61-40 και προκρίθηκε στους «32» της διοργάνωσης (σε σύνολο 110 ομάδων). Την Κυριακή για την 1η Αγωνιστική του Β’ Γύρου, μετά από εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε εκτός έδρας την εταιρία Στεργίου με σκορ 59-42 καλύπτοντας και την διαφορά των -5 πόντων από το παιχνίδι του Α’ Γύρου. Η ομάδα μας μετά από 3 συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση και αγωνίζεται ξανά εκτός έδρας την Κυριακή (27/1, 13:00) στην Παιανία με την B.S.T., με μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα την φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας για το Πρωτάθλημα Σαβ/Κου σε σύνολο 28 ομάδων και 3 κατηγοριών (Α1-Α2-Α3), αγωνίζεται φέτος στην Α1 κατηγορία (12 ομάδες συνολικά). Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι η αποφυγή των θέσεων 9-12 (play out) και η είσοδος στις θέσεις 1-8, προκειμένου να διεκδικήσει στα play off του Απρίλη συμμετοχή στο Final-4 της διοργάνωσης. H ομάδα σε συνέχεια των προπονήσεων κατά την περίοδο των γιορτών, συνεχίζει την προετοιμασία της υπό την επίβλεψη του αρχηγού της ομάδας Ηλία Τσίντζα, καθώς ο κόουτς απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους, και ετοιμάζεται για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής.