Ξεκινάει η ακαδημία μας

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου τα γραφεία των Υποδομών μας λειτουργούν κανονικά. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των αθλητών μας θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τα τμήματα της Ακαδημίας μας και τα προγράμματά τους, αλλά και παράλληλα να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους. Σας υπενθυμίζουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και οι προφυλάξεις που ισχύουν για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές στις αθλητικές εγκαταστάσεις που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις.

Η λειτουργία των τμημάτων προσχολικής ηλικίας (baby basket) θα συνεχιστεί και αυτήν την περίοδο, όπου οι προπονητές συνδυάζουν το μπάσκετ με την ψυχοκινητική, μαθαίνοντας στα παιδιά δεξιότητες παίζοντας.

Με οδηγό το επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων, η προπονητική ομάδα θα προσπαθήσει και αυτήν τη χρονιά να μεταδώσει στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης και να εμφυσήσει στα παιδιά αρχές όπως η συνεργασία, ο σεβασμός, η ομαδικότητα καθώς και η προσήλωση στην επίτευξη των στόχων πάντα μέσα από ένα ευχάριστο και δημιουργικό προπονητικό περιβάλλον.

Η γραμματεία μας λειτουργεί στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 18:00 έως τις 20:00 (Μαινεμένης 4 και Πάφρας, τηλ. 210 7610339, info@amyntas.gr).