Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις υποδομές μας.

Από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου, για την περίοδο 2017-18. Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές και να πάρουν πληροφορίες για τα τμήματα και τα προγράμματα από τη γραμματεία μας, στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 18:00 έως τις 20:00 (Μαινεμένης 4 και Πάφρας , τηλ. 210 76103390).

Η λειτουργία των τμημάτων προσχολικής ηλικίας (baby basket), θα συνεχιστεί και αυτήν την περίοδο, όπου οι προπονητές-τριες, συνδυάζουν το μπάσκετ με την ψυχοκινητική, μαθαίνοντας στα παιδιά δεξιότητες παίζοντας.

Υπεύθυνος επίβλεψης και οργάνωσης των υποδομών είναι ο Θωμάς Καραμπέτσιος. Με οδηγό το επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων, ο Θωμάς και οι συνεργάτες του, θα προσπαθήσουν και αυτή τη χρονιά να μεταδώσουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης και να εμφυσήσουν στα παιδιά αρχές όπως η συνεργασία, ο σεβασμός, η ομαδικότητα καθώς και η προσήλωση στην επίτευξη των στόχων πάντα μέσα από ένα ευχάριστο και δημιουργικό προπονητικό περιβάλλον.

Οι προπονήσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.