Κουκουνιάς: “Το ματς με τον Εθνικό είναι το σημαντικότερο της σεζόν”

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο τον Εθνικό για την 3η αγωνιστική της Α2. Ο Πάνος Κουκουνιάς μας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, το φετινό Πρωτάθλημα και την αυριανή αναμέτρηση.

Ο πολύπειρος Forward/Center ανέφερε: «Αρχικά πιστεύω ότι στην φετινή Α2 το 90% των παιχνιδιών θα κρίνονται στις λεπτομέρειες και στις τελευταίες κατοχές, καθώς δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που θα μπορούσαμε να πούμε εκ των προτέρων οτι μερικά παιχνίδια θα κριθούν εύκολα. Όσον αφορά τον Αμύντα πιστεύω οτι δεν έχουμε το περιθώριο να επιτρέπουμε να έχουμε κενά διαστήματα με λάθη και κακές επιθέσεις για 3-4 λεπτά μέσα στο παιχνίδι μας, που μας οδηγούν πολλές φορές να κυνηγάμε να καλύψουμε διαφορές 8-10 πόντων συνέχεια. Για το παιχνίδι με τον Ερμή συγκεκριμένα μας κόστισε το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και βέβαια η τελευταία μας επίθεση, η οποία δεν ήταν εύστοχη. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, θέλει και τύχη, που εμείς σπανίως έχουμε(!)»

Στη συνέχεια, ο Πάνος Κουκουνιάς δήλωσε «Το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι το πιο σημαντικό της φετινής σεζόν, για το λόγο οτι με τα δύο άσχημα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα που σίγουρα μέσα στην έδρα της θα δημιουργήσει προβλήματα και πιστεύω οτι θα κάνει εκπλήξεις γιατί διαθέτει παίκτες με τεράστια εμπειρία και ικανούς για όλα, αν εμφανιστεί μια ομάδα απέναντί τους απρόσεκτη και χαλαρή. Εμείς πάμε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι, που με συγκέντρωση και υπομονή θα πάρουμε την νίκη την οποία έχουμε τόσο ανάγκη!»