Τοπάλλι: “Αν μείνουμε στο πλάνο μας θα τους βάλουμε δύσκολα”

Την πρώτη εκτός έδρας «μάχη» δίνουμε αύριο, κόντρα στον Ερμή Αγιάς. Η ομάδα της επαρχίας της Λάρισας αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Α2. Για πρώτη, ωστόσο, φορά στο κλειστό Νεάπολης εντός της πρωτεύουσας του Νομού. Στην πρώτη μας συνάντηση τον Δεκέμβριο του 2017, είχαμε επιβληθεί με άνεση των Λαρισαίων, αλλά τον περασμένο Απρίλιο, ο Ερμής είχε πάρει την ρεβάνς στην Αγιά.

Ο Αντριάνο Τοπάλλι μας μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση. Ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας σχολίασε αρχικά την πρεμιέρα της Α2: «Ο Αμύντας ηττήθηκε δίκαια από μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Διαγόρας. Όμως, πάντα οι πρεμιέρες των Πρωταθλημάτων δεν αντικατοπτρίζουν εντελώς σφαιρικά την κατάσταση των ομάδων. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι που χάσαμε, και ειδικά στην έδρα μας, αλλά κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον Ερμή Αγιάς».

Στη συνέχεια, ο 24χρονος guard αναφέρθηκε στον επερχόμενο αντίπαλο «Ο Ερμής είναι μια πολύ δυνατή και σκληρή ομάδα, ιδίως στην έδρα της. Τουλάχιστον αυτό είχε δείξει την περσινή σεζόν. Σίγουρα με τις προσθήκες τις οποίες έκανε το καλοκαίρι θα είναι ακόμη πιο δυνατή. Η ήττα στο πρώτο τους παιχνίδι δεν πρέπει να μας επηρεάσει, καθώς οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις», ενώ τόνισε ότι «Οι παίκτες του Ερμή τρέχουν το γήπεδο και σουτάρουν καλά. Έχουν πολλές επιλογές από παίκτες και «βάθος» στον πάγκο τους. Όμως εμείς αν μείνουμε στο πλάνο των προπονητών μας πιστεύω πως θα τους βάλουμε δύσκολα. Αν εκμεταλλευτούμε και το γεγονός ότι προέρχονται από παιχνίδι μεσοβδόμαδα, τότε το ματς θα είναι στο χέρι μας».