Το ντεμπούτο των Βετεράνων απόψε στον Υμηττό

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Αμύντα, η ομάδα Βετεράνων θα αγωνιστεί στο Εργασιακό Πρωτάθλημα & Κύπελλο ΕΚΑ.

Μετά από προετοιμασία τεσσάρων μηνών, υπό την επίβλεψη και συμμετοχή του αρχηγού της ομάδος Ηλία Τσίντζα, οι Βετεράνοι του Αμύντα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το δικό τους «ταξίδι»! Δεκαπέντε αθλητές θα συμμετέχουν συνολικά, οι δώδεκα εξ αυτών έχουν υπάρξει πρώην αθλητές στην αντρική ομάδα ή τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο πρώην αθλητής του Συλλόγου και σπουδαίος προπονητής, Νίκος Τσοσκούνογλου και Γενικός Αρχηγός ο Χρήστος Παπανικολάου.

Στιγμιότυπο από την προετοιμασία των Βετεράνων του Αμύντα | Πηγή: Μυρτώ Τσιτσιού

Η διοργάνωση της ΕΚΑ αποτελείται από σχεδόν 120 ομάδες, οι οποίες χωρίζονται στο Πρωτάθλημα Καθημερινών και το Πρωτάθλημα Σαββατοκύριακου. Η ομάδα μας θα αγωνίζεται σε αυτό του Σαββατοκύριακου (Α1 Κατηγορία) με έδρα το Κλειστό Γυμναστήριο Υμηττού «Πυρκάλ». Η κανονική περίοδος θα έχει 22 αγωνιστικές και θα ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου 2019.

Η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος θα δοθεί σήμερα (7/10) στις 21.00 στο Κλειστό του Υμηττού με αντίπαλο την Εταιρία Στεργίου. Παράλληλα, η ομάδα μας έχει ήδη προκριθεί στην Β’ Φάση του Κυπέλλου ΕΚΑ.