Στηρίξτε τον Αμύντα, αποκτήστε μια κάρτα διαρκείας

Το πιο ανατρεπτικό Πρωτάθλημα της Ελλάδας, η Α2 Εθνική Κατηγορία, ανοίγει σήμερα αυλαία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Αμύντας αγωνίζεται στο δεύτερο τη τάξει Πρωτάθλημα της χώρας και η στήριξή σας είναι φέτος πολυτιμότερη από ποτέ. Προμηθευτείτε ένα εισιτήριο διαρκείας και ξεκινήστε μαζί με τους παίκτες του Αλέξανδρου Ζαβού ένα ακόμη συναρπαστικό μπασκετικό ταξίδι!

Ο Α.Ο. Αμύντας Δάφνης Υμηττού ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι έχει ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την Αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Με την απόκτηση μιας κάρτας διαρκείας θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τους δεκαπέντε εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, κόντρα σε Διαγόρα Δρυοπιδέων, Ψυχικό, Μαρούσι, Καστοριά, Χαρίλαο Τρικούπη, Καβάλα, Ηρακλή, Ερμή Αγιάς, Εθνικό, Απόλλωνα Πάτρας, Καρδίτσα, Ευρώπη Πευκοχωρίου, Ιωνικό Νίκαιας, Κόροιβο και Ιπποκράτη Κω, στο Κλειστό Γυμναστήριο Υμηττού («Πυρκάλ»).

Η πίσω όψη της κάρτας διαρκείας, με τον μεγάλο χορηγό μας, Κάτι τι στον Υμηττό

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας από τη Γραμματεία του Συλλόγου, στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό (Μαινεμένης 4 και Πάφρας) καθημερινά από 18:00 έως 20:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ή στη Γραμματεία του Συλλόγου και τηλεφωνικά στο 210 76103390.