Ζαβός : «Ανταγωνιστική και δύσκολη η φετινή Α2»

Ανοίγει η αυλαία στο Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών για τη σεζόν 2018-2019, με την ομάδα μας να υποδέχεται τον νεοφώτιστο Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Κλειστό του Υμηττού (17.00). Ο προπονητής της ομάδας μας, Αλέξανδρος Ζαβός, μας μίλησε για τη νέα χρονιά, το ρόστερ και τον πρώτο μας αντίπαλο.

Ο Αλέξανδρος Ζαβός ανέφερε αρχικά «Η φετινή Α2 θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αλλά και δύσκολη για όλες τις ομάδες. Και μόνο το γεγονός ότι οι δέκα εκ των δεκαέξι ομάδων του Πρωταθλήματος είναι επαρχιακές αποδεικνύει την βασική ιδιαιτερότητα της νέας σεζόν».

Στη συνέχεια δήλωσε «Ο βασικός μας κορμός παραμένει ίδιος για μια ακόμη σεζόν. Είχαμε κάποιες μικρές αλλαγές μετά την αποχώρηση των Πίνη, Βογιατζή και Μανσαράι, την απόκτηση του Κωνσταντακόπουλου και την επιστροφή του Γκαβανόπουλου και του νεαρού Μέλιου. Βασικοί στόχοι της φετινής σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία και η προετοιμασία νέων παικτών για την στελέχωση της μελλοντικής ομάδας του συλλόγου».

Τέλος, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση «Η σεζόν ξεκινάει με ένα πολυ δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας. Ο Διαγόρας θα είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Κατηγορίας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αμυντικό τρανζίσιον και στις κατοχές μας».