Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ..

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Δάφνης-Υμηττού Καλδίρης Γεώργιος παραδίδει την τιμητική πλακέτα στο Νίκο Αμερικάνο, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου μας, Άγγελου Ζούπα.

pita vraveio 02

Ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Δάφνης-Υμηττού Αναστασόπουλος Νίκος παραδίδει το βραβείο στον Κορνάρο Ντίνο.

pita vraveio 03

Ο Κάρδαρης Σπύρος, από την ΕΣΚΑ, παραδίδει το βραβείο στο Βουλγαρίδη Γιώργο.

pita vraveio 04

Ο Χατζηκυριάκος Κωνσταντίνος, από την ΕΣΚΑ, παραδίδει το βραβείο στον Παναγιωτόπουλο Θανάση.

pita vraveio 05

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας, παραδίδει το βραβείο στο Νάσο Γαλακτερό.

pita vraveio 06

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας, παραδίδει το βραβείο στον Κώστα Ρήγα.

pita vraveio 08

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας, μαζί με τους εφόρους (από αριστερά) Παπανικολάου Χρήστο, Καρακάση Αναστάσιο και Μπιτούνη Νικόλαο παραδίδουν τα μετάλλια στις παίκτριες και στην προπονήτρια της γυναικείας μας ομάδας.

pita vraveio 07

Ο ταμίας του Συλλόγου μας Καστρινός Γεώργιος παραδίδει το δώρο στον τυχερό παίκτη των ακαδημιών μας.

pita vraveio all 01

Ηλιόπουλος Γιάννης (γεν.γραμματέας), Νάνος Γιάννης, Γαλακτερός Νάσος, Βασιλειάδης Γεώργιος, Ρήγας Κώστας, Καστρινός Γεώργιος, Κορνάρος Ντίνος, Ζούπας Άγγελος και Παναγιωτόπουλος Θανάσης.

pita vraveio all

Αντώνης Δημήτρης (χορηγός), Βεκρής Ιάκωβος, Βασιλειάδης Γεώργιος, Παπανικολάου Χρήστος, Αμερικάνος Νίκος, Γαλακτερός Νάσος, Ζούπας Άγγελος, Καστρινός Γεώργιος, Ρήγας Κώστας, Κορνάρος Ντίνος, Παναγιωτόπουλος Θανάσης και Ηλιόπουλος Γιάννης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2016 έκοψε ο Σύλλογός μας, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου Υμηττού. Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου μας, των αθλητών, αθλητριών, προπονητών και των παιδιών των τμημάτων υποδομής μας. Η παρουσία της δημοτικής αρχής, υποστηρικτών μας και παλαιών παικτών και προπονητών, μας τίμησε ιδιαίτερα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας άνοιξε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και κάνοντας ένα συνοπτικό απολογισμό για τα τμήματα του Συλλόγου (αγωνιστικά, προαγωνιστικά, υποδομές), για τους προπονητές, για το έργο συντήρησης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί, αλλά κυρίως για τα ιδεώδη που πάντα πρεσβεύει ο Σύλλογός μας και προσπαθεί, μέσω του αθλητισμού, να μεταδώσει στα παιδιά μας ΗΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ.

Αναλυτικότερα τιμήθηκαν οι :
• Γιώργος και Νίκος Αμερικάνος για την οικονομική υποστήριξη από το 1998 έως και σήμερα

• Κορνάρος Ντίνος, παίκτης την περίοδο 1954 έως 1962
• Βουλγαρίδης Γιώργος, παίκτης την περίοδο 1954 έως 1964
• Παναγιωτόπουλος Θανάσης , προπονητής παίδων εφήβων και ανδρών από το 1999 έως το 2006
• Γαλακτερός Νάσος , παίκτης την περίοδο από το 1984 έως το 1989
• Ρήγας Κωνσταντίνος , παίκτης την περίοδο από το 1959 έως το 1970
• Γυναικεία ομάδα για την 3η θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ Α’κατηγορίας περιόδου 2014-15

Μας τίμησαν με την παρουσία τους από τον Οργανισμό Αθλητισμού του Δήμου Δάφνης-Υμηττού ο πρόεδρος Καλδίρης Γεώργιος, που προσφώνησε την εκδήλωσή μας αντί του δημάρχου που βρισκόταν εκτός Αθηνών και ο αντιπρόεδρος Αναστασόπουλος Νικόλαος, από την ΕΣΚΑ οι Κάρδαρης Σπύρος και Χατζηκυριάκος Κωνσταντίνος.

Και του χρόνου  !!