Φρόσω Δρακάκη η προπονήτριά μας των γυναικών

Δρακάκη Φρόσω small 00Δρακάκη Φρόσω small 01Η Φρόσω Δρακάκη είναι η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος του Συλλόγου μας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΣΟΕ) και απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει πτυχίο Αγγλικής  (Proficiency) και γερμανικής γλώσσας (Mitelstuffe).

Είναι απόφοιτος της σχολής προπονητών καλαθοσφαίρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης από το 2005.

Είναι κοντά μας από από το 2006 στα τμήματα παγκορασίδων και από το 2008 και στις κορασίδες. Από το 2008 έως σήμερα έχει αναλάβει την ομάδα των γυναικών, πανηγυρίζοντας την άνοδο από τη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ στην Α’ την περίοδο 2009-10.

Ως παίχτρια συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα των γυναικείων τμημάτων μπάσκετ των ομάδων Α.Ο. Παγκρατίου, Α.Ο. Πρωτέα, Α.Ο. Αμύντα και Α.Ο. Πανιωνίου Άργους. Ειδικότερα συμμετείχε ως παίκτρια στις ανόδους της γυναικείας μας ομάδας από τη Γ’ στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ.

Επίσης συμμετείχε στα κλιμάκια της Εθνικής Κορασίδων.