Άνοιξε… αυλαία το Amyntas BC 3×3 Hoops Project

Το Amyntas BC 3×3 Hoops Project ξεκίνησε χτες στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Υμηττού.

To 4o εγκεκριμένο από FIBA Event του Αμύντα υποδέχθηκε τους αθλητές των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών κατά την διάρκεια της πρώτης του ημέρας. Το Κλειστό της “Πυρκάλ” γέμισε παιδικά χαμόγελα και όρεξη για μπάσκετ! Οι μικροί αθλητές, μάλιστα, ενθουσιάστηκαν, παίζοντας για πρώτη φορά με την επίσημη μπάλα του FIBA3x3, Wilson, από τον μεγάλο χορηγό της Τουρνουά.

Στο προφίλ του Amyntas BC 3×3 Hoops Project στο FIBA3x3 μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας, καθώς και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Απόψε το απόγευμα (18:00 – 21:00) ρίχνονται στη… μάχη οι ομάδες της Κατηγορίας MEN 19-35, οι οποίες θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 200€, προσφορά της εταιρείας HOME & HOTEL DECO.

Παράλληλα, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στο Τουρνουά ακόμη και αν δεν αγωνίζεται! Βγάζοντας φωτογραφία μπροστά στην τεράστια φουσκωτή μπάλα Wilson, στην είσοδο του Κλειστού της “Πυρκάλ” και ανεβάζοντας τη στα Social Media με hashtags #AmyntasBC, #AmyntasBC3x3HoopsProject, #Wilson3x3, μπαίνετε στον διαγωνισμό για μια επίσημη FIBA3x3 μπάλα Wilson. Νικήτρια φωτογραφία θα είναι αυτή με τα περισσότερα likes. Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Κυριακή στις 18.00.