Επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε (13 Ιανουαρίου 2022) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου.

Αναλυτικότερα το τροποποιημένο πρόγραμμα των Ανδρών και του Γυναικείου τμήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία στις αντίστοιχες σελίδες του amyntas.gr, αλλά και συνολικά για τα δύο τμήματα στις αντίστοιχες σελίδες των βαθμολογιών τους, οι οποίες ενημερώνονται δυναμικά:

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 2021-22 – Πρόγραμμα

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021-22 – Πρόγραμμα

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 2021-22 – Βαθμολογία

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021-22 – Βαθμολογία

Παράλληλα και η ΕΣΚΑ ανακοίνωσε τη συνέχιση των πρωταθλημάτων και τουρνουά που διοργανώνει από τις 18 Ιανουαρίου 2022 με τις ήδη προγραμματισμένες αγωνιστικές, σύμφωνα με το ισχύων πρόγραμμα κάθε διοργάνωσης.

Σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα ενημέρωσής σας, για τους άμεσα επερχόμενους αγώνες των αγωνιστικών τμημάτων, στην Αρχική σελίδα και στην ενότητα Επόμενοι αγώνες του amyntas.gr (ακόλουθη εικόνα). Πατώντας σε κάθε αναμέτρηση ενημερώνεστε με λεπτομερή στοιχεία για την επικείμενη αναμέτρηση.