ετήσιο ημερολόγιο

Ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας Υμηττού παρουσιάζει το ετήσιο ημερολόγιο για το 2022, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των παλαιών αθλητών Γεωργίου Ρούπα, Δημήτρη Σκοπελίτη και των παλαιών παραγόντων Παναγιώτη Δημητρόπουλου, Βρανά Ζούλου, Βασίλη Καραχάλιου και Γιάννη Παπαδόπουλου.

Το τρέχων έτος ο Σύλλογός μας συμπληρώνει 72 χρόνια από την ίδρυσή του και στο ημερολόγιο γίνεται αναφορά στην ομάδα της περιόδου 1970-71 που έλαβε μέρος στην Α’ Εθνική κατηγορία και στην ομάδα που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 1993-94. Επίσης παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα τμήματα της τρέχουσας περιόδου.

Η έκδοση αυτή, 37η στην ιστορία της ομάδας του Υμηττού, αποτελεί ένα ντοκουμέντο και προστίθενται στα πολύ σημαντικά ιστορικά στοιχεία μας, που αποτυπώνονται σε όλες τις εκδόσεις έως σήμερα.

Το ημερολόγιο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία μας στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό, καθημερινά από 18:00 έως 20:00 (Μαινεμένης 4 και Πάφρας , τηλ. 210 76103390) και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας που στάθηκαν δίπλα μας και είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά τους. Το λιγότερο που μπορούμε είναι να συστήσουμε σε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους μας να τους προτιμούν για την κάλυψη των αναγκών τους.