Ετοιμάζεται η γυναικεία ομάδα για τη δεύτερη χρονιά της στην Α2

Συνεχίζεται η δημιουργία του ρόστερ των γυναικών για την επερχόμενη σεζόν στην Α2, διπλασιάζοντας τις συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία για το Σύλλογό μας.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται για δέκατη τέταρτη συνεχή σεζόν η προπονήτρια, Φρόσω Δράκακη, με βοηθό τον Ορέστη Κολοκότσιο. Παράλληλα οκτώ έμπειρες αθλήτριες της περσινής ομάδας ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Σύλλογό μας, παραμένοντας οι στυλοβάτες του τμήματος.

Ανανέωσαν οι Ρούλα Αθανασουλια (13η συνεχή σεζόν), Μαντώ Ντάνου (12η συνεχή σεζόν), Ζωή Μαργώνη (10η συνεχή σεζόν), Λία Ντανου (δεύτερη παρουσία με 2 συνεχείς σεζόν), Έλενα Σιδηρόπουλου (4η συνεχή σεζόν), Νικολέττα Μαζαράκη (δεύτερη παρουσία με 2 συνεχείς σεζόν), Σοφία Σκεπετάρη (δεύτερη παρουσία με 2 συνεχείς σεζόν) και Ευγενία Πολιτοπούλου (2η συνεχή σεζόν).

Την ομάδα θα στελεχώνουν οι αθλήτριες από τις υποδομές μας Ηλιάνα Πατσιώτη, Λουκία Καραντζαλου, Έλενα Καραδήμου, Ειρήνη Χατζηνικολή, ενώ αποκτήθηκε η Σοφία Βαρβιτσιώτη από τον Χαραυγιακό, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν ως δανεική στην ομάδα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Αμύντα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις αθλήτριες Ελένη Σκαρλή, Αφροδίτη Τζιοβάρα και Μαρία Τριμέρη για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας, αλλά και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια!