Στους “4” της ΕΣΚΑ για τέταρτη χρονιά οι Νέοι

Για τέταρτη συνεχή χρονιά βρέθηκε στο Final-4 του Τουρνουά Νέων της ΕΣΚΑ ο Αμύντας. Ωστόσο, η πανδημία του CoVid-19 δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της διοργάνωσης και, επομένως, τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Νέοι

Παρόλα αυτά, η πορεία της ομάδας του Σπύρου Παντελιάδη στη διοργάνωση είναι για μια ακόμη φορά αξιέπαινη και αξιομνημόνευτη. Ο Αμύντας αγωνίστηκε στον 1ο σε δυναμικότητα όμιλο στην Α’ Φάση. Σε σύνολο 16 αγώνων, μέτρησε 14 νίκες και μόνο 2 ήττες. Ύστερα από διαφορά στους πόντους της επίθεσης, βρέθηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου, ισοβαθμώντας, ουσιαστικά, με την Ένωση Ιλίου.

Το φετινό ταξίδι ξεκίνησε με ευρεία νίκη στον Υμηττό επί του Χολαργού. Στην 2η Αγωνιστική ο Αμύντας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ένωση Ιλίου εκτός έδρας. Στην επιστροφή του στην “Πυρκάλ” επέστρεψαν και στις νίκες, με σχεδόν double score επί των Μεσογείων. Ακολούθησε μια ακόμη εντός έδρας νίκη επί του Κορωπίου μια εβδομάδα αργότερα. Στην 7η Αγωνιστική η νέοι μας δέχτηκαν τη δεύτερη και τελευταία ήττα τους στη διοργάνωση, από τον Ηλυσιακό στο Κλειστό “Αντ. Φώτσης”. Αγ. Παρασκευή και ΑΕΝΚ δεν κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία της ομάδας ως το τέλος του Α’ Γύρου. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Σπύρου Παντελίαδη ολοκλήρων τον Β’ Γύρο αήττητοι, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Χολαργό, εντός έδρας την Ένωση Ιλίου, εντός έδρας τα Μεσόγεια, εκτός έδρας το Κορωπί, εκτός έδρας τον Ηλυσιακό, εκτός έδρας την Αγ. Παρασκευή και εντός έδρας την ΑΕΝΚ. Στην Β’ Φάση της διοργάνωσης, η ομάδας μας είχε εύκολο έργο επί της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, την οποία κέρδισε και εκτός και εντός έδρας, κερδίζοντας την πρόκριση για το Final-4, το οποίο τελικά δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Για άλλη μία σεζόν, οι Νέοι μας έδειξαν τις δυνατότητές τους και εκπροσώπησαν επάξια τις αρχές και αξίες του Συλλόγου μας!

Δείτε αναλυτικά το φετινό ρόστερ, όλα τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑ, τις πληροφορίες με τα φύλλα αγώνα όλων των αναμετρήσεων και την τελική βαθμολογία στην αντίστοιχη σελίδα του ιστότοπού μας.