Η ιστορική ετήσια γιορτή, επέστρεψε

Μετά από αποχή 2 ετών, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού, γιορτάζοντας, παράλληλα τα 73 χρόνια από την ίδρυση του Αθλητικού Ομίλου Υμηττού Αμύντα. Στην ετήσια γιορτή και σε “οικογενειακό κλίμα” παρευρέθησαν όλα τα τμήματα του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, εκπρόσωποι του Δήμου, της ΕΟΚ, της ΕΣΚΑ, των συνδέσμων κριτών και διαιτητών Αττικής, αλλά και με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ως εκπρόσωπο των προπονητών του αθλήματος.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο επί 42 συναπτά έτη Πρόεδρος της ομάδας του Υμηττού, Άγγελος Ζούπας, ο οποίος μίλησε για την πορεία μέσα στις δεκαετίες, των “πορτοκαλί” και για τα ιδανικά που αυτή πρεσβεύει έως και σήμερα, με παράλληλη προτροπή σε σημεία που θα καλυτερεύσουν το ελληνικό μπάσκετ, εστιάζοντας στις αιτίες, γιατί δε βγαίνουν καινούργιοι παίκτες..

Μετά την αναφορά στην πορεία όλων των τμημάτων, έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, Αναστάσιο Μπινίσκο, ο οποίος συνεγχάρει το Σύλλογο για το έργο του και επισήμανε την υποστήριξη του Δήμου, με κυριότερη την ανακατασκευή του κλειστού της “Πυρκάλ” και του ιστορικού ανοικτού γηπέδου, στον Υμηττό. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις των επίτιμων καλεσμένων, οι οποίες συνοδεύτηκαν με σύντομες αναφορές του Προέδρου της ομάδας.

Αναλυτικότερα, τιμήθηκαν, για την επί σειρά υποστήριξή τους, οι Γιώργος Γκούμας (εκκεντρικόν, από το 2013), Αντώνης Δημήτρης (Peace of mind, οπτικά, από το 2010) και η Νατάσα Βαρδή (ταβέρνα του Βαρδή, από το 2003).

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι πρώην παράγοντες των “πορτοκαλίΚώστας Ραυτόπουλος (2007-13), Φωτεινή Παγώνη (2001-07) και Γιάννης Χατζηνικολάου (2005-13).

Σειρά έχει η βράβευση του πρώην προπονητή μας Απόστολου Κοτούφου (1997-2013, παιδοεφηβικά, γυναικείο, προπονητική ομάδα ανδρών) και οι παίκτες που τίμησαν τη φανέλα του Υμηττιώτικου Συλλόγου, κυρίως τη δεκαετία του 2000, Χρήστος Παυλίδης (παίκτης από τα παιδικοεφηβικά, παράγοντας 2007-09), Νίκος Ανδριόπουλος, Θέμης Γαλάνης, Γιώργος Χαραλαμπάκης, Γιώργος Γρίβας, Πέτρος Αθανασούλιας, Δημήτρης Μαγγωνάκης, Προκόπης Κομματάς, Νίκος Κόκκαλης, Φαίδωνας Παγώνης, Νίκος Μακρής, Μίμης Μπενούκας και Σταύρος Αναστασιάδης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και την κλήρωση των λαχνών και με τις ζεστές ευχές όλων για μια καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα!!


Δείτε το κυρότερο μέρος της εκδήλωσης στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Υμηττού, στην ακόλουθη διεύθυνση,

Εκδήλωση κοπής πίτας 2023  .

Με μία απλή κίνηση εγγραφείτε, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα video της ομάδας του Υμηττού, πατήστε το κουμπί εγγραφής και καταχωρώντας το email σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικότερα βίντεο, που δημοσιεύονται. Για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις, πατήστε το καμπανάκι ειδοποιήσεων  για να αλλαχθεί σε καμπανάκι που κουδουνίζει  .