Μαργώνη: “Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας”

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει σήμερα (9/12, 12.00) την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Α2 Γυναικών και η Ζωή Μαργώνη μας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και την σημερινή αντίπαλο.

«Αναμφίβολα αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση με βάση τα αποτελέσματα των έξι πρώτων παιχνιδιών, όμως, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στη δουλειά που γίνεται μέσα από τις προπονήσεις. Κάποια παιχνίδια τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το μπάσκετ είναι θέμα ψυχολογίας. Αυτή η ομάδα όμως είναι γεννημένη για τα δύσκολα και ξέρει τον τρόπο να επιβιώνει!» ανέφερε, αρχικά, η έμπειρη guard του Αμύντα.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σίγουρα το πρόβλημα που έχει προκύψει με το γήπεδο σε επηρεάζει και στις καθημερινές προπονήσεις αλλά πολύ περισσότερο στο γεγονός ότι έχουμε αναγκαστεί να παίζουμε εκτός έδρας κρίσιμα για εμάς παιχνίδια. Η έδρα μας είναι η δύναμη μας ανυπομονούμε να ξαναπαίξουμε σπίτι μας».

Τέλος, ανέφερε για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη: «Το ματς στην Ηλιούπολη είναι κρίσιμο και για τις δυο ομάδες. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει οποίος τα θέλει πιο πολύ! Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια να είμαστε συγκεντρωμένες 40 λεπτά και να δείξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε να κάνουμε».