Σπουδαίο διπλό για τους Παλαίμαχους

Healthcare – Αμύντας 48-50

Πολύ σπουδαία νίκη σημείωσε η ομάδα των Βετεράνων μας εκτός έδρας με 50-48, απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια και αήττητη Healthcare, για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑ (ΣαββατοΚύριακου). Οι παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα αλλά και στα ριμπάουντ, εξουδετερώνοντας την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη την διάρκεια του ματς και είχαμε την πρωτοπορία στο σκορ από 1 έως 7 πόντους. Τελικά ο αγώνας κρίθηκε στην τελευταία επίθεση με 21″ να απομένουν για τη λήξη, ενώ το σκορ ήταν 48-48, κατοχή για την ομάδα μας έπειτα time-out KAI εξαιρετική ασίστ του Παναγιώτη Μιχαλαριά – καλάθι του Χρήστου Παυλίδη σε νεκρό χρόνο.

Η ομάδα μας ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο τόσο τις 3 απουσίες πριν το ματς (Κουλέτας, Καφούρος, Αλεβιζόπουλος), όσο και το τράβηγμα στον προσαγωγό του Μάρκου Παγώνη στο 26’, ο οποίος και δεν αγωνίστηκε ξανά (ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό). Να αναφέρουμε επίσης ότι λόγω του προβλήματος του γηπέδου της “Πυρκάλ”, σχεδόν για 1 μήνα, το τμήμα έχει μετακομίσει στο ΟΑΚΑ για τους αγώνες του και φυσικά είναι απροπόνητο όλο αυτό το διάστημα!

Η ομάδα ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο γήπεδό μας και ότι θα κλείσει με μία ακόμη νίκη το 2018.