Νίκησε η Ελλάδα, η προσφορά και η αλληλεγγύη

Η Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων Γυναικών και Σωμάτων Ασφαλείας νίκησε με σκορ 48-63 τον Αμύντα στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Υμηττό. Όμως, οι πραγματικές νικήτριες της βραδιάς ήταν η προσφορά και η αλληλεγγύη, καθώς πολλοί φίλοι του Συλλόγου μας συνέδραμαν εμπράκτως για να συμβάλλουν τη στήριξη των άπορων οικογενειών, τις οποίες φροντίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Φωτεινής Υμηττού.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Αμύντας έβαλε… δύσκολα στην Εθνική Ελλάδος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, μετά το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου οι Γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων με ένα σερί στην επίθεση, κατάφεραν να πάρουν μεγάλη διαφορά και τελικά να φτάσουν στη νίκη. Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από την Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Γενικός Αρχηγός του Αμύντα, Χρήστος Παπανικολάου και η εκπρόσωπος γονέας της VelociTeam, Βούλα Καραδήμου. Η πιο συγκινητική στιγμή του αγώνα ήταν αδιαμφισβήτητα η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου στο Κλειστό της «Πυρκάλ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Αμύντα Δάφνης – Υμηττού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό του Υμηττού για να προσφέρουν στους συνδημότες μας και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Μας γεμίζει δύναμη αλλά και ιδιαίτερη χαρά η ανταπόκρισή σας στη συλλογή ειδών διατροφής και ρουχισμού για την στήριξη των συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις τοπικές αρχές, τα μέλη μας και όλη την οικογένεια του Συλλόγου μας για την προσφορά τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους μαθητές της VelociTeam που μας υποστήριξαν στη συλλογή των προσφερόμενων ειδών και τη μεταφορά τους στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Υμηττού, για την περαιτέρω διάθεση στις άπορες οικογένειες.

Τα κορίτσια μας που έπαιξαν και πρόσφεραν!!

Η Ολυμπιονίκης και Επισμηναγός Κατερίνα Θάνου βραβεύει το Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού και Υποψήφιο Βουλευτή, Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Η Κατερίνα Θάνου βραβεύει τον Αμύντα στο πρόσωπο του Γενικού μας Αρχηγού, Χρήστο Παπανικολάου.

Αξιωματικός της Εθνικής Ενόπλων βραβεύει τη γονέα-εκπρόσωπο της VelociTeam, Βούλα Καραδήμου.

Μέλη της VelociTeam που υποστήριξαν το φιλανθρωπικό αγώνα, με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Αμύντα, Γιώργο Ήτζο.

Ο Υποψήφιος και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Αμύντα, Κώστας Αντωνιάδης, με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, Γιώργο Ήτζο.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Τάσος Μπινίσκος (δεξιά), με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Αμύντα, Γιώργο Ήτζο.

Ο Πρόεδρος Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Ντίνος (αριστερά), με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Αμύντα, Γιώργο Ήτζο και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, Δαουλάρη Γιώργο (δεξιά).

Η Υποψήφια, Σαρελάκου Λίλα (αριστερά), η Κατερίνα Θάνου, ο Υποψήφιος και μέλος του Δ.Σ. του Αμύντα, Αποστόλης Ζαφειρόπουλος και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Νίκος Αναστασόπουλος (δεξιά).

Ο ακούραστος, Ανδρέας Βασιλείου, μέλος του Αμύντα.