Βαρδιάνος: «Τα δώσαμε… όλα στο ματς με τον Ιωνικό»

Ο Αμύντας ταξιδεύει σήμερα για την Θεσσαλονίκη, όπου αύριο (4/5, 17.00) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για την 29η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Το σημερινό ταξίδι στην συμπρωτεύουσα είναι και το τελευταίο της σεζόν, αφού το φετινό Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται το επόμενο Σάββατο. Ο Θοδωρής Βαρδιάνος μίλησε στο www.amyntas.gr για τα τελευταία δύο «ατυχή» αποτελέσματα με την Καβάλα και τον Κόροιβο, το παιχνίδι με τον Ηρακλή και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Αρχικά, ο Θοδωρής Βαρδιάνος δήλωσε: «Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας δώσαμε ό,τι είχε ο καθένας μας και προφανώς άδειασαμε. Φυσικά, το γεγονός ότι έχουμε απουσίες λόγω τραυματισμών έπαιξε και αυτό ουσιαστικό ρόλο τόσο στην Καβάλα, όσο και στο ματς με τον Κόροιβο».

Για τον αγώνα με τον «Γηραιό» ανέφερε: «Η ομάδα προσπαθεί πάντα να παρουσιάζεται όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί με ό,τι έχει στο δυναμικό της. Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα ελπίδες έχουν όλες οι ομάδες».

Τέλος, ο 41χρονος Forward έκανε ένα μικρό απολογισμό: «Φτάνοντας στο τέλος του Πρωταθλήματος μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπαθεία της ομάδας, αν και ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί ο στόχος μας. Παρόλα αυτά, προσωπικά, πιστεύω ότι η προσπάθεια των νεαρότερων του ρόστερ δεν ήταν αυτή που περίμενα, δεδομένου του ταλέντου τους».