“ΚΑΤΙΤΙ στον Υμηττό” μία δεκαετία κοντά μας

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά το ΚΑΤΙΤΙ στον Υμηττό για τη συνεχή υποστήριξή του από το 2009 έως και σήμερα. Παλαιός μας παίκτης και προπονητής ο Βαγγέλης και κοντά στην ομάδα μας μαζί με την οικογένειά του και την Όλγα από το Jumpball cafe, το μεζεδοπωλείο αραλίκι, τα τελευταία χρόνια με το σουβλατζίδικο ΚΑΤΙΤΙ στον Υμηττό, αλλά  και πρόσφατα με το Κάτι τι… γλυκό.

Το Κατιτι λειτουργεί στην Πλατεία Υμηττού και ο Βαγγέλης Τζερεμές με τη Κέλλυ Ζαρμπούτη μας απάντησαν σε μερικές ερωτήσεις μας :

Γιατί επιλέξατε να στηρίξετε τον Αμύντα;

“Επιλέξαμε τον Αμύντα γιατί είναι ένας Σύλλογος με ιστορία και φυσικά γιατί πριν το επιχειρείν η επαφή μου με την ομάδα ήταν σαν παίκτης και αργότερα ως προπονητής, όπως και τα παιδιά μας που ακολουθούν την ίδια συνταγή.”

Τι σημαίνει για την επιχείρησή σας και για την γειτονιά ο Αμύντας;

“Θεωρούμε ότι ο Σύλλογος είναι μία από τις κεντρικές βάσεις αναφοράς του Υμηττού. Σχεδόν όλα τα παιδιά της συνοικίας έχουν περάσει από τον Αμύντα και είναι ένας τρόπος να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία και τη νεολαία της.”

Μπορείτε να μας αναφέρετε κάτι με την ομάδα που σας έχει μείνει αξέχαστο;

“Αξέχαστα θα μας μείνουν όλα τα πανηγύρια των επιτυχιών, των ανόδων όλα αυτά τα χρόνια, τις σαμπάνιες που πίναμε μέσα από τα κύπελλα, όπως πρόσφατα το πανηγύρι της ανόδου των Γυναικών στην Α2 κατηγορία. Αξέχαστες θα μου μείνουν και όλες οι μεταγραφές που έχουν κλείσει στο Jumpball cafe. Αξέχαστες θα μας μείνουν και οι στιγμές που θα έρθουν.”

Ευχαριστούμε και πάλι το Κατιτι και ευχόμαστε ολόψυχα η συνεργασία μας να μην έχει τέλος!!