Το “Εκκεντρικόν” δίπλα στους άνδρες μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τo μεγάλο υποστηρικτή της Ανδρικής μας ομάδας, το Espresso Bar Εκκεντρικόν για την αμέριστη υποστήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το Εκκεντρικόν λειτουργεί στην Πλατεία Υμηττού από το 2013 και τις τελευταίες τρεις σεζόν αποτελεί τον κεντρικό υποστηρικτή της ομάδας Ανδρών του Συλλόγου μας. Η φιλοσοφία των ιδιοκτητών της επιχείρησης “συμπλέει” με τις αξίες του Αμύντα και αυτός είναι ο βασικός λόγος της άριστης συνεργασίας μας.

Ο υπεύθυνος του Espresso Bar, Γιώργος Γκούμας, μοιράστηκε με το www.amyntas.gr τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να στηρίξει την ομάδα μας: “Σαν γέννημα θρέμμα του Υμηττού δεν θα μπορούσα να μη βοηθήσω, έστω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας. Άλλωστε έχουμε περάσει τόσα πολλά όλοι μαζί· τους αγώνες, τις χαρές από τις νίκες. Μαζί, φυσικά, με τους παίκτες και τους προπονητές, με τους οποίους έχουμε γίνει μια οικογένεια πλέον. Οπότε είναι χαρά μου και τιμή μου να είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.” Παράλληλα, εξήγησε τη σημασία του Αμύντα για την επιχείρηση, αλλά και για την περιοχή μας: “Ο Αμύντας είναι μια ομάδα που διαχρονικά έχει επιδείξει μια συνεχή προσπάθεια για την καλλιέργεια του ήθους στα παιδιά, διαμορφώνοντας τον χαρακτήρα τους κατάλληλα για να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηρίζονται με κάθε τρόπο“.

Ο Γιώργος Γκούμας δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί μας και μια ξεχωριστή στιγμή με την ομάδα μας: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το βράδυ της Κυριακής, τον Μάιο του 2016, περιμένοντας με αγωνία τα νέα από την Αταλάντη για τον αγώνα κατάταξης της Β’ Εθνικής με αντίπαλο τη Λάρισα. Αυτή η νίκη ήταν που μας οδήγησε την επόμενη περίοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, στην οποία είμαστε μέχρι σήμερα“.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Espresso Bar “Εκκεντρικόν” και ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλά ακόμη χρόνια μαζί!