Σιδηροπούλου: «Θα τα δώσουμε όλα για να παραμείνουμε»

Ο Αμύντας επιστρέφει αύριο (31/3, 18:00) στην αγωνιστική δράση μετά από το ρεπό της Α2 Γυναικών, υποδεχόμενος τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στο Κλειστό του Υμηττού στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής.

Η Έλενα Σιδηροπούλου, μια από τις πιο φορμαρισμένες παίκτριες του Αμύντα αυτό το χρονικό διάστημα, μίλησε στο www.amyntas.gr για το αυριανό παιχνίδι με τις δεύτερες της κατάταξης, αλλά και τον τελευταίο μήνα του Πρωταθλήματος.

Αρχικά, η guard της ομάδας μας σχολίασε για την ομάδα του Αγίου Δημητρίου: «Η ομάδα του Κρόνου είναι μια νεανική ομάδα με αθλητικά κορμιά και πολύ ταλέντο. Δεν είναι τυχαίο βέβαια και το γεγονός ότι έχουν μια από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος. Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Κρόνου με πολύ δυναμική άμυνα! Θα πρέπει να κυνηγάμε κάθε φάση του παιχνιδιού», ενώ συνέχισε τονίζοντας: «Το ρεπό φυσικά μας βοήθησε να ξεκουραστούμε και μας έδωσε λίγο παραπάνω χρόνο προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όλα όμως θα κριθούν στο παρκέ την Κυριακή».

Αναφορικά με το τελευταίο μέρος του Πρωταθλήματος δήλωσε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι και κάθε αντίπαλο ξεχωριστά κάθε φορά. Στα τέσσερα ματς που απομένουν θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν τα παρατάμε ποτέ»!