το πρόγραμμα των γυναικών στην Α2

Tρίτη συνεχόμενη σεζόν για τον Αθλητικό Όμιλου Υμηττού Αμύντα, στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία, με το επερχόμενο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε 53 ημέρες, να είναι το τέταρτο στην κατηγορία, για την ομάδα του Υμηττού.

Στο συναρπαστικό, όπως αναμένεται, πρωτάθλημα, που η Α’ φάση, θα διαρκέσει έως τον επόμενο Μάρτιο, οι “πορτοκαλί” συμμετέχουν στον 1ο όμιλο με άλλες οκτώ ομάδες, τους Δαναούς Άργους, τον Άρι Καλαμάτας, τον Προμηθέα 2014, τον Πανιώνιο, τον Πορφύρα, τον Ατρόμητο Πειραιά, την Άμιλλα Περιστερίου και τον Αθηναϊκό..

Στην ακόλουθη διεύθυνση έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος http://www.amyntas.gr/agonistika-tmimata/gynaikeio/programma/, με τις “Υμηττιώτισες” να αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα τον Άρι Καλαμάτας, στις 16 Οκτωβρίου, παράλληλα όμως θα έχει διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζοντας εντός έδρας, για τη 2η αγωνιστική, το νικητή της αναμέτρησης της ΓΣ Αγίας Παρασκευής με τον Αθηναϊκό.

Παράλληλα έχει ενεργοποιηθεί και η σελίδα της βαθμολογίας, http://www.amyntas.gr/agonistika-tmimata/gynaikeio/vathmologia/, η οποία επίσης, θα ενημερώνεται δυναμικά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος που έρχεται.

Καλή χρονιά σε όλους, με την ευχή για μηδενικούς τραυματισμούς!!