Βετεράνοι: Πρωταθλητές χειμώνα και οι εντυπώσεις από Μάρκο Παγώνη

Με άλλη μια νίκη (50-42) στην Πυρκάλ εναντίον της Golden Clubs και μόλις 1 ήττα συνολικά, έκλεισε τον 1o γύρο η ομάδα των Βετεράνων μας! Έτσι άτυπα είναι πρωταθλήτρια χειμώνα και συνεχίζει με αισιοδοξία το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, έχοντας και φέτος σαν στόχο μια ακόμα διάκριση στην 2η μόλις συμμετοχή της, στο Εργασιακό Πρωτάθλημα ΕΚΑ (Α1 Σαβ/κου).

Η ομάδα μας ξεπέρασε για άλλη μια Κυριακή τις βασικές απουσίες (Σταμέλος, Πιτροπάκης, Καφούρος, Λέτσιος) και με όπλο την άμυνα έκλεισε επιτυχημένα τον πρώτο γύρο. Ο Βετεράνος αθλητής μας Μάρκος Παγώνης και ένας εκ των 3 αρχηγών και βασικότατο στέλεχος αυτής της προσπάθειας μέχρι σήμερα, έκανε ένα σύντομο απολογισμό για την πορεία αλλά και τις εντυπώσεις του από το εγχείρημα των Βετεράνων στις 2 αγωνιστικές σεζόν:

Το εγχείρημα των Βετεράνων το οφείλουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό στον αδελφικό μου φίλο και συμπαίκτη Ηλία Τσίντζα, ο οποίος είχε την διάθεση αλλά και το όραμα και έπεισε όλους εμάς να τον ακολουθήσουμε στο εγχείρημά του και νομίζω ότι όλοι δικαιωθήκαμε γι αυτό. Στην πρώτη μας χρονιά πέρυσι σαν Βετεράνοι Αμύντα, μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα, ατυχίες αλλά και τραυματισμούς, η ομάδα ήταν μια γροθιά και όλοι μαζί σαν μια καλή παρέα φτάσαμε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, κάτι που ήταν ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας. Φέτος με περισσότερη εμπειρία απ’ αυτό το πρωτάθλημα, με καλύτερη σωματική προετοιμασία και με ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ μας, έχοντας πάντα την φιλία-παρέα σαν κύριο χαρακτηριστικό μας, η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση έχοντας μόλις 1 ήττα στον πρώτο γύρο ,ενώ έχει ήδη προκριθεί και στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αφού περνάμε καλά μεταξύ μας και απολαμβάνουμε την παρέα και αν είμαστε υγιείς μέχρι το τέλος του “μαραθωνίου”, η ομάδα μας έχει όλες τις προυποθέσεις να βρεθεί και πάλι στο final 4 και να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή στην 2η μόλις συμμετοχή της στην διοργάνωση.’’

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας μας στη σελίδα των ειδήσεων των Παλαιμάχων στο amyntas.gr.