Παραμονή στην Α’ ΕΣΚΑ για τους Παίδες μας

Τον καλύτερό της εαυτό έδωσε η ομάδα Παίδων του Αμύντα στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, η οποία κατάφερε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, στην πρώτη τους χρονιά μετά την επιστροφή τους! Σε μια διοργάνωση, η οποία κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητες και τη θέλησή της, κερδίζοντας τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο κεκλεισμένων των θυρών Κλειστό Γυμναστήριο Υμηττού και πανηγύρισε την παραμονή της.

Οι παίκτες του Τάσου Πομόνη κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες και τον ανταγωνισμό της Α’ Κατηγορίας, τερματίζοντας στην ένατη θέση της κατάταξης, η οποία τους χάρισε την παραμονή. Σε σύνολο 22 αγώνων, ο Αμύντας πέτυχε 7 νίκες και μέτρησε άλλες 15 ήττες, μαζεύοντας συνολικά 29 βαθμούς. Μπορεί ο αριθμός των νικών να φαίνεται μικρός, όμως αυτές οι νίκες κόντρα σε Ολυμπιάδα Παπάγου εκτός έδρας, Πεντέλη εντός έδρας, Άρη Πετρούπολης εκτός έδρας, Ακαδημία Αθηνών εντός έδρας, Ολυμπιάδα Παπάγου εντός έδρας, Πεντέλη εκτός έδρας, και φυσικά ο τελευταίος αγώνας της σεζόν κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, ήταν πραγματικά σημαντικές και… αρκετές για την επίτευξη του στόχου. Τη σεζόν 2019-2020 ο Αμύντας πέτυχε συνολικά 1226 πόντους, ενώ δέχτηκε 1435, έχοντας την έκτη καλύτερη άμυνα στο Πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά το φετινό ρόστερ, όλα τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑ, τις πληροφορίες με τα φύλλα αγώνα όλων των αναμετρήσεων και την τελική βαθμολογία στην αντίστοιχη σελίδα της ιστοσελίδας μας.

Παιδικό